Daler Mehndi

Daler Mehndi 's Profile

Full Name :

Daler Mehndi

Other Name's :

Daler Mehndi

Gender:

Male

Date of Birth :

18th August 1967

Age:

49

Height :

-

Born Place :

Patiala, Punjab

Occupation:

Singer, Dancer, Song Writer

Personal Details

  • Mother's : Balbir Kaur
  • Father's : Ajmer Singh Chandan
  • Sibling's : Mika Singh
  • Education : -
  • Residence : -
  • Spouse : Nikki Mehndi
  • Children's : -

Daler Mehndi Latest and Upcoming Movies

Baadshah

5th Apr 2013

Daler Mehndi Discography:

  • Bolo Ta Ra Ra in 1995
  • Dardi Rab Rab in 1996
  • Ho Jayegi Balle Balle in 1997
  • Tunak Tunak Tun in 1998
  • Ek Dana in 2000
  • Nach Ni Shaam Kaure in 2002
  • Mo Jaan Laen Do in 2003
  • Shaa Ra Ra Ra in 2004
  • Single Nach le for Hindi film Lakeer in 2004
  • Single Rang De Basanti for Hindi film Rang De Basanti in 2006
  • Raula Pai Gaya in 2007
  • Om Zaarare for Tamil film Kuselan , along with K.S.Chitra and Sadhana Sargam
  • Karle Baby Dance Wance for hindi Film Hello (2008) with Sunidhi Chauan
  • Punch Out!! , played and edited music for Great Tiger's Exhibition Matches in 2009

Filmography

  • Mrityudatta – Na Na Na Na Na Re, 1997
  • Arjun Pandit – Kudiyan Shehar Diyan, 1999
  • Khauff – Ankh Ladti Hai, 2000
  • Maqbool – Ru Ba Ru, 2003
  • Bullet Ek Dhmaka – Ishq Aasaan Hai, 2003
  • Lakeer – Nach Le, 2003
  • Wajah – Agar Zindagi Se, 2004
  • Ramji London Waley – Bhool Na Jaying, 2005
  • Rang De Basanti – Rang De Basanti, 2006
  • Shadi Se Pehle – Tuteya Ve Tuteya, 2006
  • Chodo Na Yaar – Talwar Re, 2007
  • Hanuman Returns – Aasma Ko Chukar, 2007
  • Goal – Halla Bol, 2007
  • Just Married – Doha, 2007
  • Kafila – Hum Raks, 2007
  • No Smoking – Kash Laga, 2007
  • Yamadonga – Rabbaru Gajulu Rabbaru Gajulu, 2007
  • Singh Is King – Bhootni Ke, 2008
  • Ghatothkach – Maya Bazaar, 2008
  • Sunday – Loot Liya, 2008
  • Victory – Balla Utha Chhakka Laga, 2008
  • Mr. White Mr. Black (film) – Tu Makke Di Roti Meri, 2008
  • Money Hai To Honey Hai – Rangeeli Raat, 2008
  • Kuselan – Om Zaarare, 2008
  • Hello – karle Baby Dance Wance, 2008
  • Dhoom Dhadaka – Dhoom Dhadaka, 2008
  • Kissan – Mere Desh Ki Dharti, 2009
  • Ek Se Bure Do – Ishq Ke Zaat, 2009
  • Lahore – Musafir, 2010
  • Dhula Mil Gaya – Dulha Mil Gaya, 2010
  • Khatta Meetha – Aila Re Aila, 2010
  • Action Replay – Zor Ka Jhatka, 2010
  • Yamla Pagla Deewana – Chamki Jawani, 2011
  • Teen Thay Bhai – Teen Thay Bhai, 2011
  • Gandhi To Hitler – Hara Shwet Kesariya, 2011
  • Miley Na Miley Hum – Katto Gilheri, 2011
  • Rascal – Tik Tuk, 2011
  • Love Kiya Aur Lag Gayi – Love Kiya Aur Lag Gayi, 2011
  • I am Singh – 2 Songs: Dukalaang Praanasi and I Am Singh, 2011
  • Life Ki Toh Lag Gayi – Haryana Ka Sher, 2012
  • Srimannarayana – Chalaaki Choopultho, 2012
  • Joker – Sing Raja, 2012
  • Chalis Chaurasi – Badmast, 2012
  • Kyaa Super Kool Hain Hum – Hum Toh Hain Cappucino, 2012
  • Sarsa – UNRELEASED, 2012
  • Magadheera – Chapana Chaptu, 2012
  • Baadshah – Banti Poola Janki, 2013
  • commando – Lena Dena, 2013
  • Sardaar – Ruk Ja Tham Ja, 2013
  • Bhaag Milkha Bhaag – Gurbani – Nanak Naam Jahaz, 2013
  • Besharam – Chal Hand Utha Ke Nach Le, 2013
  • Namo Boothatma- "Paisa Paisa"
  • Chupke Se – Kajrare Kajrare Naino Wale, 2003